YT23 ekskursiot tiistaina 9.5.2023 klo 18

Yhdyskuntatekniikka ja Jyväskylän kaupunki järjestävät tiistaina 9.5.2023 klo 18 alkaen kaksi opastettua tutustumisajelua Jyväskylässä ja sen ympäristössä.
Kiertoajeluilla tutustutaan kaupunkisuunnittelun ja infrarakentamisen kohteisiin. Osallistujat saavat käyttöönsä sähköisen aineiston, jonka avulla voi tutustua myös kiertoajelun kohteiden taustoihin.

Teknisempi kiertoajelu
Reitti kulkee Jyväskylän keskustan lisäksi kaupungin pohjois- ja länsipuolella ja sen varrella tutustutaan erityyppisten infrakohteiden lisäksi  joihinkin kaupunkisuunnittelun ja aluerakentamisen kohteisiin. Kesto on noin 1 tunti.

Arkkitehtuuripainotteinen kiertoajelu:
Reitti kulkee Jyväskylän keskustan lisäksi kaupungin itä- ja eteläpuolella. Matkan varrella tutustutaan erilaisiin kaupunkirakentamisen kohteisiin ja nähdään mm. palkittua puurakentamista. Myös tällä reitillä on mukana infrakohteita. Kesto on noin 1,5 tuntia.

Molemmat ekskursiot lähtevät Lutakonaukiolta, hotelli Paviljongin edustalta ja palaavat samaan paikkaan. 

Ekskursiosta peritään 15 € osallistumismaksu, joka laskutetaan ennakkoon ja tulee olla maksettuna linja-autoon noustessa. Paikkansa ekskursiolle voi varata täältä.