Messupalveluiden tilaaminen ja osastojen rakentaminen

Messupalveluiden tilaaminen ja osastojen rakentaminen

Osastorakentamiseen ja kalusteisiin liittyvissä asioissa yhteyshenkilö on: Atte Rainevuo, puh. 044 056 5222, atte.rainevuo@expotec.fi.  

Yhdyskuntatekniikka suosittelee tilaamaan näytteilleasettajapalvelut Tampereen Messujen yhteistyökumppaneilta. Palvelut ja yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu valmisosastoihin

Valmisosaston voi valita joko otsalaudalla tai takaseinäkuvalla varustettuna. Hintoihin sisältyvät rekisteröintimaksu, paikanvuokra, osastorakenteet ja sähköliittymä sekä palvelumaksu. Valmisosastoja voi varata hallikartassa väritetyille paikoille. Rasteroidut paikat on jo varattu. Kaikille tuoteryhmille on varattu oma alue ja tunnusväri. Tarkempia tietoja tunnusväreistä ja valmisosastojen hinnoista.

Valmiit pienosastot mikroyrityksille, oppilaitoksille ja t&k -hankkeille 

A-halliin on varattu oma alue kehitys- ja tutkimushankkeita, oppilaitoksia ja mikroyrityksiä varten. Sinne sijoittuvat myös näyttelyn yhteistyömediat. Osastot ovat kooltaan 4 m2. Ne voi varata kokonaishintaan, johon sisältyy rekisteröintimaksu, osastopaikka, pienosaston rakenne ja sen kalustus (pystypöytä, 2 tuolia ja esiteteline) sekä palvelumaksu. Tutustu tarkemmin pienosastojen sijaintiin, malliin ja hintaan.