Messupalveluiden tilaaminen ja osastojen rakentaminen

Messupalveluiden tilaaminen ja osastojen rakentaminen

Jyväskylän Paviljonki avaa näytteilleasettajille Paviljongin Extranet-palvelun, jonka kautta voitte tehdä mahdollisia lisätilauksia (osaston kalusteet, sähkö- ja tietoliikenneliittymät, osastosiivous sekä ripustuspisteet). 

Extranetin tunnusten aktivointilinkki lähetetään näytteilleasettajille 7.11.2022, sen jälkeen noin viikko paikan varaamisen jälkeen erillisellä sähköpostilla. Tarvittaessa tilauksia voi tehdä myös ottamalla yhteyttä suoraan Paviljongin yhteyshenkilöihin.

Extranetin tunnusten aktivointiviesti tulee suoraan järjestelmästä ja sen lähettäjänä on noreply@salesforce.com. Viesti saattaa mennä sähköpostin roskapostikansioon, joten katsothan roskapostin, ellei viesti saavu perille. 

Tunnukset pitää käydä aktivoimassa 48 tunnin sisällä viestin lähetyksestä. Lähetämme pyynnöstä uuden linkin, joten otathan tarvittaessa yhteyttä: minna.mennala@paviljonki.fi

Ennen tunnusten lähettämistä saatte Paviljongista infokirjeen, jossa kerrotaan näyttelyyn tarvittavat perustiedot.
 

Tutustu valmisosastoihin 

Valmisosaston hintaan sisältyy rekisteröintimaksu, paikanvuokra ja osastorakenteet. Osastomalleja on kaksi, joista voi valita mieleisemmän. Valmisosastoja voi varata hallikartoissa vihreällä merkityille paikoille. Valmisosastojen esite 
 

Muille paikoille rakennettavista valmisosastoista voi pyytää tarjouksen

 

Valmiit pienosastot mikroyrityksille, oppilaitoksille ja t&k -hankkeille

B2-halliin on varattu oma alue kehitys- ja tutkimushankkeita, oppilaitoksia ja mikroyrityksiä varten. Sinne sijoittuvat myös näyttelyn yhteistyömediat. Osastot ovat kooltaan 4 m2. Osaston voi varata kokonaishintaan, johon sisältyy rekisteröintimaksu, osastopaikka ja pienosasto. Tutustu tarkemmin.