Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikön blogi

Näyttelypäällikkö ideoi sormet mullassa

Voi tätä kesän kauneutta! Lämpö on hellinyt sopivasti, omena- ja hedelmäpuissa on runsaasti raakileita ja porkkanarivit harvennettu. Sormet mullassakin on tullut mietittyä tulevan syksyn näyttelyä – ja kulunutta vuotta.

Kulunut vuosi on ollut myös tapahtumajärjestäjälle stressaava. Myönnän, että mielialat ovat vaihdelleet sitkeästä optimismista synkempiin. Nyt, kun tapahtumia aletaan taas konkreettisesti järjestää, voimme vihdoinkin osoittaa, että ne on mahdollista järjestää turvallisesti. 

Yhteistyökumppaniemme kanssa olemme käyneet läpi erilaisia menettelyjä, joilla turhia riskejä voidaan välttää. Netissä tapahtuva ilmoittautuminen, itse tulostettavat ja portilla rekisteröitävät nimikortit jne. ovat pieniä asioita, joilla voimme kuitenkin sujuvoittaa tapahtumaan saapumista merkittävästi. Kesän aikana ennakoidaan ja valmistellaan konkreettisia ohjeita, jotta näytteilleasettajat voivat sujuvasti suunnitella ja toteuttaa osastojaan.

Rokotukset ovat edenneet Suomessa hienosti. Saan odotetun, toisen rokoteannokseni heinäkuun puolivälissä. Toivottavasti mahdollisimman moni ”käy piikillä” kesälomista huolimatta! Rokotusten kattavuuden myötä voimme edetä kohti talvea terveysturvallisesti ja samalla ”normaalisti” – mitä se sitten COVID 19 jälkeen onkaan.

Laiturin nokassa, kun ajatus vaeltaa vapaana, voi miettiä uusia hienoja juttuja, joita tuoda esiin näyttelyn kilpailuissa. Uutuustuotekilpailuun voi vielä ilmoittaa tuotteensa tai palvelunsa. Infra-alan monet osaajat -kilpailuun kaivataan näytteilleasettajien joukkueita. Joukkueen voi perustaa yksin tai yhdessä yhteistyökumppanin kanssa. Kilpailutöitä, jotka liittyvät Turun kaupungin infraan, voi ratkoa jo syyskuussa. Joukkueiden tuotoksia esitellään Turun kaupungin ja Yhdyskuntatekniikan nettisivuilla syyskuun lopulta lokakuun loppupuolelle. Yleisö pääsee kummassakin kilpailussa valitsemaan omat suosikkinsa.

Nouseva kesämyrsky riepottelee puita – ja aurinko paistaa. Herkuttelua, sopivasti liikuntaa ja rentouttavaa puuhailua - iloitaan kesästä!

 

Aiemmat blogit:

Näyttelypäällikkö pohtii vastuullisuutta ennen pihatöihin rientämistä - julkaistu 12.5.2021

Näyttelypäällikkö havahtuu keväiseen ropinaan - julkaistu 6.4.2021

Näyttely siirretään, näyttelypäällikkö hengähtää – ja valmistelut jatkuvat - julkaistu 22.1.2021

Näyttelypäällikkö tähyää kohti valoisampaa aikaa - julkaistu 5.1.2021

Näyttelypäällikkö tiirailee tonttuja - julkaistu 1.12.2020

Näyttelypäällikkö on kyllästynyt koronaan - julkaistu 30.10.2020

Näyttelypäällikkö iloitsee paikkamyynnin vilkkaudesta - julkaistu 22.9.2020

Näyttelypäällikkö opettelee sietämään epävarmuutta - julkaistu 6.8.2020

Näyttelypäällikön koronakevät - julkaistu 15.6.2020